Cursus wimperextensions Breda

Bent u op zoek naar een ervaren opleidingsinstituut in de beauty branche om u te voorzien van een cursus wimperextensions in Breda? Lashes en Cosmetics is het eerste officieel erkend opleidingsinstituut van Ultimate Nederland. Ultimate is het merk van lashmaster Leanne Harber, een begrip in de wimperbranche. Inmiddels hebben we verschillende opleidingspunten voor Ultimate in Nederland waar u, net als in Breda, een cursus wimperextensions kunt volgen.

Waarom kiezen voor Lashes & Cosmetics?
Onze trainers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van beauty. Dankzij deze kennis zijn ze in staat om, tijdens de cursus wimperextensions in Breda, lessen van topkwaliteit te geven. Onderstaand een aantal dingen op een rijtje.

  • Kleine groepjes van maximaal 3 cursisten, zodat u  verzekerd bent van alle aandacht.
  • Les van ervaren/internationaal getrainde docente.
  • Mogelijkheid tot doorstromen naar verschillende levels en perfectie trainingen.
  • Lidmaatschap van besloten Ultimate groep voor coaching en support.

Erg belangrijk: Ook na het volgen van de cursus wimperextensions in Breda staan wij voor u klaar! Als erkend Ultimate en Ultimate opleidingspunt staat Lashes & Cosmetics garant voor alle ondersteuning die u nodig heeft bij problemen waar u in de praktijk tegen aan kunt lopen.

Nu in Breda: Speciale wimperextensions cursus genaamd bridging
Wimperextensions zijn er voor iedereen, ook als u bijvoorbeeld door chemotherapie, trichotillomanie of Alopecia weinig eigen wimpers heeft. De techniek achter deze manier van wimperextensions plaatsen is bedacht door Lashmaster Leanne Harber van Ultimate.

Bridging maakt het mogelijk om op een veilige manier wimperextensions te plaatsen bij mensen met heel weinig wimpers. Er wordt gebruik gemaakt van ultra dunne wimpers en kortere lengtes zodat de wimpers die er wel zitten onder geen enkele voorwaarde te zwaar belast worden. Door de Bridging techniek toe te passen zullen er bruggen gemaakt worden om de overige wimperlijn te voorzien van wimperextensions.

Wilt u kennis uitbreiden en uw salon nog toegankelijker maken? Reserveer dan een cursus Bridging in Breda.

Meer informatie over cursus wimperextensions Breda?
Bent u geïnteresseerd in het volgen van een cursus wimperextensions in Breda? Neem dan contact met ons op of reserveer direct een cursus via onze shop! Nog niet helemaal zeker over of een cursus wimperextensions iets voor u is? Bekijk dan eens onze andere diensten.

Reviews

van onze klanten

“Super perfectietraining gekregen van Joreya! Ze is heel vriendelijk en geduldig, kortom een echte aanrader. Geen spijt gehad van mijn tripje Brussel-Breda.”

Lies

Stuur een bericht!

Bel ons! Of vul hier direct ons contactformulier in.

 

Salon:
Lashes&Cosmetics
Grauwe Polder 150
4876 NC Etten-Leur

Opleidingslocaties:
Hoofdkantoor Lashes&Cosmetics
Grauwe Polder 150
4876 NC Etten-Leur

Telefoon:
+316 14456250

BTW nummer:
NL002010827B17