Over ons

Lashes & Cosmetics
Joreya Baarda is de eigenaresse van Lashes&Cosmetics; Opleidingsinstituut, beautysalon en verkooppunt van Lashextend producten. Joreya is al jaren actief in de Beauty Branche en als beloning voor haar harde werk is ze afgelopen jaar genomineerd voor de Nala Award, een erg belangrijke Award in Canada. Ze heeft meerdere prijzen gewonnen en heeft met succes haar eerste NL online lash competition georganiseerd.

Joreya is al sinds 2010 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en wimperstyliste is ze sinds 2012. In de loop der jaren heeft ze diverse trainingen, internationaal en nationaal, gevolgd om zichzelf te specialiseren. Als professioneel opleider is het volgen van de laatste ontwikkelingen in de branche onmisbaar.

Locatie

Waarom Lashes & Cosmetics?

Het doel van Joreya is om ervoor te zorgen dat al onze trainingen de hoogst mogelijke standaard hebben en behouden. Dit doen we door de kwaliteit van onze producten en trainingen constant te verbeteren en nieuwe technieken en producten te introduceren. Passie hebben voor het overbrengen van kennis en enkel willen werken met de beste producten en technieken die de wimperindustrie te bieden heeft.

Waarom trainen met Joreya Baarda?
Een training bij haar is anders dan andere trainingen. Buiten om de gezellige sfeer, persoonlijke aandacht, worden alle trainingen 1 op 1 gegeven . Wij streven ernaar om, door middel van onze kennis en passie, alle stylistes op te leiden met net zoveel passie voor het vak als wij.
We hebben een uitgebreid cursus aanbod in wimpers en wenkbrauwen. De startdata zijn in overleg in te plannen rekening houdende met de door u gewenste data. Zo krijgt elke student 100% aandacht en ben je verzekerd van de beste training onder begeleiding van Joreya Baarda.

Bij lashes&cosmetics kun je kiezen uit een of twee trainingsdagen, bij de training ontvang je professioneel en uitgebreid starterspakket , van Lashextend producten, Lashextend is het N1 merk van Europa op het gebied van wimpers en wenkbrauwen, ook na de training blijven we ondersteuning bieden waar nodig is en bent u van harte welkom op afspraak bij lashes&cosmetics voor het shoppen van al u Lashextend producten. Als extra service blijven wij zorgen ook voor een groot scala aan marketing materiaal die je kunt gebruiken op je social media. Kortom: een training bij Joreya Baarda zorgt ervoor dat je je écht kan onderscheiden als styliste.

Stuur een bericht!

Bel ons! Of vul hier direct ons contactformulier in.

 

Salon:
Lashes&Cosmetics
Grauwe Polder 150
4876 NC Etten-Leur

Opleidingslocaties:
Hoofdkantoor Lashes&Cosmetics
Grauwe Polder 150
4876 NC Etten-Leur

Telefoon:
+316 14456250

BTW nummer:
NL002010827B17