Over ons

Lashes & Cosmetics
Joreya Baarda is de eigenaresse van Lashes&Cosmetics; groothandel en opleidingsinstituut van Ultimate en tevens beautysalon. Joreya is al jaren actief in de Beauty Branche en als beloning voor haar harde werk is ze afgelopen jaar genomineerd voor de Nala Award, een erg belangrijke Award in Canada. Ze heeft meerdere prijzen gewonnen en heeft met succes haar eerste Ultimate NL online lash competition georganiseerd.

Joreya is al sinds 2010 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en wimperstyliste is ze sinds 2012. In de loop der jaren heeft ze diverse trainingen, internationaal en nationaal, gevolgd om zichzelf te specialiseren. Als professioneel opleider is het volgen van de laatste ontwikkelingen in de branche onmisbaar. In 2017 heeft Joreya de keuze gemaakt om het merk Ultimate naar Nederland te halen, daarover hieronder meer.

Locatie

Over Ultimate

We are Ultimate
‘’The Ultimate Brand’’ van lashmaster Leanne Harber, een professional uit de Britse wimperindustrie, staat voor topkwaliteit in alle aspecten van de wimperbranche.
Het doel van Ultimate is om ervoor te zorgen dat onze producten en trainingen de hoogst mogelijke standaard hebben en behouden. Dit doen we door de kwaliteit van onze producten en trainingen constant te verbeteren en nieuwe technieken te introduceren.

Het Ultimate Team
In het Ultimate team zitten enkel zorgvuldig geselecteerde wimperstylistes die bijzonder toegewijd zijn aan het vak, continu streven naar verbetering, passie hebben voor het overbrengen van kennis en enkel willen werken met de beste producten en technieken die de wimperindustrie te bieden heeft. Al onze Ultimate trainers worden getraind door Leanne Harber.

Waarom trainen met Ultimate?
Een Ultimate training is anders dan andere trainingen. Wij streven ernaar om, door middel van onze kennis en passie, wimperstylisten op te leiden die prachtige én technisch goede wimpersets afleveren en net zoveel passie voor het vak hebben als wij!
Elke Ultimate opleidingslocatie geeft 1 op 1 trainingen. Deze startdata zijn in overleg in te plannen rekening houdende met de door u gewenste data. Zo krijgt elke student 100% aandacht en ben je
verzekerd van de beste training onder begeleiding van Joreya Baarda.

Bij een Ultimate training kun je kiezen uit een of twee trainingsdagen, een professioneel en uitgebreid startpakket en als extra service krijgt jouw salon een plekje op de Ultimate landkaart.Wij zorgen ook voor een groot scala aan Ultimate marketing materiaal die je kunt gebruiken op je social media. Kortom: een training bij Ultimate zorgt ervoor dat je je écht kan onderscheiden als wimperstyliste.

Stuur een bericht!

Bel ons! Of vul hier direct ons contactformulier in.

 

Salon:
Lashes&Cosmetics
Grauwe Polder 150
4876 NC Etten-Leur

Opleidingslocaties:
Hoofdkantoor Lashes&Cosmetics
Grauwe Polder 150
4876 NC Etten-Leur

Bekijk hier de andere opleidingslocaties.

Telefoon:
+316 14456250

BTW nummer:
NL002010827B17